Home
Route
Bedrijven
Contact
NIEUWS
KVO-B
Bedrijvenpark Marssteden
Nieuws

Notulen Algemene Jaarvergadering 2016
Gehouden bij Pentair
Meer >

 

Notulen Algemene Jaarvergadering 2015

Meer >

 

Subsidiemogelijkheden voor ondernemers:
Diverse links naar subsidiemogelijkheden voor ondernemers....
Meer >

 

Welkom bij Marssteden.nl

 

 

Dit is de website van de ondernemers welke zijn gevestigd op het bedrijvenpark "De Marssteden".
U vindt ons aan de autoweg A-35 nabij de nieuwe fabriek van Grolsch en de afslag naar de universiteit en het stadion van F.C. Twente de "Grolschveste".

 

Als ondernemersvereniging hebben wij tot doel het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van alle ondernemers op de Marssteden. 
Jeannine Achterberg is het centrale aanspreekpunt voor u als ondernemer. Zij zal zorgdragen voor de nodige aktie richting bestuur en/of organisaties. Mocht u ideeên, vragen hebben m.b.t. het bedrijvenpark de Marssteden, dan kunt u altijd schrijven, mailen (info@marssteden.nl) of bellen (06-46591277). Zie ook onder "contact" op deze website.

 Zoals boven genoemd wordt het secretariaat gevoerd door Jeannine Achterberg. zij ondersteunt het bestuur met alle voorkomende secretariaatswerkzaamheden, de bewegwijzering op de Marssteden, eventuele veranderingen op de website. En onderhoud de contacten met diverse gemeentelijke instanties, zoals Dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer (DSOB), waaronder ook stadsdeel West valt en het Ondernemersloket Enschede (zie knop Ondernemersloket op: http://www.enschede.nl/).
De heer Jan Levers is Toezichthouder op de Marssteden. Hij is op gezette tijden op de Marssteden aanwezig voor een stuk controle op groenonderhoud, beveiliging en overlast. Mocht u zaken hebben over groenonderhoud/voorziening, beveiliging, overlast dan kunt u contact opnemen met de heer Jan Levers - 06 21204985 of een e-mail sturen: toezichthouder@marssteden.nl